×

Napomena

Lack of access rights - File 'http:/www.vecernji.hr/data/slika/47/230813.jpg'

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Vlaović zabio za 3:1 na utakmici vatrenih protiv svećenika, u prvom poluvremenu gotovo cijelo vrijeme igrao je i izbornik Slaven Bilić.

 GOSPIĆ – U četvrtak predvečer odigrana je šesta u nizu utakmica čiji je prihod namijenjen izgradnji crkve hrvatskih mučenika na Udbini. Bila je to utakmica između reprezentacije vatrenih iz 1998. i reprezentacije svećenika.Prije utakmicemsgr. Mile Bogović priredio je primanje za vatrene i čelnike HNS-a na čelu s tajnikom Zorislavom Srebrićem i ....

 

 reprezentaciju svećenika.Utakmica je odigrana po lijepu vremenu na gradskom stadionu Balinovac pred oko 500 gledatelja s područja cijele Gospićko-senjske biskupije. U publici su uz biskupa Bogovića, koji je udario početni udarac na utakmici, bili Milan Kolić, gradonačelnik Gospića, i Nikola Pešut, načelnik Udbine.

Zanimljivo je da su susret korektno vodili domaći suci Željko Frković, Ivica Radošević i Stipe Lulić.

Vatreni su nastupili u najboljem sastavu, nedostajali su jedino Štimac, Jarni i Boban. Vatreni su i poveli pogotkom Maria Stanića, izjednačio je Zlatko Relota, a konačni rezultat 3:1 u drugom poluvremenu za vatrene je postigao Goran Vlaović. U prvom poluvremenu gotovo cijelo vrijeme igrao je i izbornik Slaven Bilić. Unatoč golemu  iskustvu i znanju vatrenih, svećenici su bili dobro uigrani i izgledalo je da su čak i u boljoj kondiciji. U ekipi svećenika gotovo je cijelu utakmicu briljirao vratar Marinko Jelečević, koji je zamijenjen pri kraju utakmice. Novi je vratar odmah primio pogodak.

Zanimljivo je da su vatreni prijavili 18 igrača i da na kraju utakmice nije bilo nikoga na rezervnoj klupi, a svećenici su prijavili 17 i na kraju su još trojica bila na klupi.

Za vatrene iz 1998. nastupili su: Mrmić, Živković, Asanović, Prosinečki, Cvjetković, Stanić, Brajković, Mamić, Vlaović, Šimić, Jurčić, Pavlović, Milinović, Šuker, Marić, Peršon, Kozniku i Jurčević.

Za reprezentaciju svećenika nastupili su: Jelečević, Banfić, Z. Relota, Radman, Žinić, Parlov, Pavela, Spehnjak, Pavlović, Ž. Relota, Dukić, Čivrag, Kaćunko, Matošević, Zeba, Sedlar i Mađarić.

Izvor;   Piše Marko Čuljat

Traži

Švica-Švički slap

  

Hrvatski Radio Otočac

Ako nemate instalirani VLC Player

Skinite ga       >>>     OVDJE

Svratite u "Rotor 2" u Čoviću

Tonković vrilo

Kliknite na sliku! (video)

QR Code Nasa-Lika

Nogometaši za crkvu hrvatskih mučenika na Udbini - QR Code Friendly

VICEVI

Pita učiteljica malog Pericu:
- Perice, znaš li ti koji je glavni grad Australije?
- Pa učiteljice.... ne znam.
- Obrati pažnju na geografiju Perice!
Pita Perica učiteljicu:
- A znate li vi ko je Jelena?
- Ne znam Perice.
- Obratite pažnju na svog muža!

Idi na vrh