Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Unatoč pozivima veterinara da vlasnici pasa moraju cijepiti pse, veliki broj oglušava se na pozive iako su za izbjegavanje cijepljenja propisane velike novčane kazne.

 BRINJE - Sedamdesetosmogodišnju ženu koja je prolazila pored kuće 70-godišnjaka iz Rapaina Dola u petak oko 17 sati u mjestu Rapain Dol, u općini Brinje, napao je njegov pas mješanac koji se prethodno otrgnuo s lanca, ugrizao je za lijevu podlakticu i lijevu potkoljenicu, a daljnji napad spriječio je vlasnik.Napadnuta je žena lakše...

ozlijeđena, a vlasniku psa izdan je obvezni prekršajni nalog. U subotu oko 18 sati u Ulici Vivoze u Otočcu 11-godišnjeg dječaka koji je vozio bicikl napao je pas kojeg je bez nadzora držao 51-godišnjak iz Otočca. Pas je dječaka ugrizao za lijevu potkoljenicu.Dječak je lakše ozlijeđen, a vlasniku psa izdan je obvezni prekršajni nalog.  Ovo je tek dio nekontroliranih napada pasa, kojih je na ličkim ulicama sve više. Stanovnici kažu da je na ulicama veliki broj pasa bez nadzora koji lutaju i često bez ikakvih razloga napadaju prolaznike.Kako neslužbeno doznajemo, unatoč pozivima veterinara da vlasnici pasa cijepe pse, veliki broj njih oglušuje se na pozive iako su za izbjegavanje cijepljenja propisane velike novčane kazne. Do sada nije zabilježen niti jedan slučaj da je vlasnik psa kojega nije cijepio kažnjen zbog tog prekršaja.

Izvor:  Dražen Prša    

Koliko je sati

Prijava

Slučajna slika

licko kolo.jpg

Posjetite ove stranice

Traži

Švica-Švički slap

  

Hrvatski Radio Otočac

Ako nemate instalirani VLC Player

Skinite ga       >>>     OVDJE

Svratite u "Rotor 2" u Čoviću

Tonković vrilo

Kliknite na sliku! (video)

QR Code Nasa-Lika

Na ličkim ulicama sve češći napadi pasa na ljude - QR Code Friendly

VICEVI

Perica dolazi iz škole. Vidi mama da mu je kačket prljav i ona ga pita:
- "Perice, šta ti je bilo da kapom."
Odgovori Perica:
- "U školi su mi uzeli kapu i igrali nogometa s njom."
Mama ga upita:
- "A šta si ti radio?"
Odgovori Perica:
- "Zabijo sam gol!"

Idi na vrh