×

Napomena

Lack of access rights - File 'http:/nasa-lika.com/images/Svasta/sv%20franjo%20mala.jpg'

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ličko Lešće, 07. studeni 2009. godine

LIČKO LEŠĆE - Članovi Lovačkih društava „Ravna gora“ Sinac i „Orao“ Kosinj proslavili su u kapelici sv. Franje Asiškog blagdan sv. Huberta, zaštitnika lovaca. Proslava je započela svetom misom u 11 sati. Svetu misu je predvodio vlč. Pejo Ivkić iz Sinca u koncelebraciji župnika vlč. Ivice...

Miškulina i vlč. Josipa Štefančića, župnika iz Križpolja. Lovce su takoðer pozdravili i obratili im se prigodnim riječima predsjednici ova dva lovačka društa - Mate Janković („Ravna gora“, Sinac) i Boško Varićak („Orao“ Kosinj). U ime okupljenih lovaca molitvu vjernika je izrekao član L.D. „Ravna gora“ Sinac Stjepan Brajković.

Pjevanje je predvodila č.s. Krešimira Vuleta iz Otočca koja je na svetu misu došla u društvu članica misijske Udruge Zdenac iz Splita. Predsjednica Udruge Zdenac Nives Muše predstavila je poslije svete mise i djelatnost Udruge svjedočeći o karitativnom radu i boravku u sirotištu Chipole u Tanzaniji gdje su dvije djevojke iz ove udruge volontirale proteklog ljeta.

Poslije svete mise ispred kapelice sv. Franje okupljeni lovci su kupnjom Misijskih kalendara za 2010. godinu pomogli prikupljanje sredstava za pomoć spomenutom sirotištu Chipole.

Članovi lovačkih društava proslavu svog zaštitnika nastavili su druženjem u Lovačkom domu u Sincu uz lovačke specijalitete i zabavni program.

Traži

Švica-Švički slap

  

Hrvatski Radio Otočac

Ako nemate instalirani VLC Player

Skinite ga       >>>     OVDJE

Svratite u "Rotor 2" u Čoviću

Tonković vrilo

Kliknite na sliku! (video)

QR Code Nasa-Lika

Proslava  sv. Huberta u kapelici sv. Franje Asiškog  - QR Code Friendly

VICEVI

Pita učiteljica malog Pericu:
- Perice, znaš li ti koji je glavni grad Australije?
- Pa učiteljice.... ne znam.
- Obrati pažnju na geografiju Perice!
Pita Perica učiteljicu:
- A znate li vi ko je Jelena?
- Ne znam Perice.
- Obratite pažnju na svog muža!

Idi na vrh