Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

OTOČAC - I ove su godine gospodarstvenici iz Ličko-senjske županije sudjelovali u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Otočac na Meðunarodnom ekološkom sajmu EKOBIS 2009. u Bihaću, koji je po sedmi put organizirala Privredna komora ...

Unsko-sanskoga kantona. Sudjelovalo je 28 izlagača a naštandu se mogao vidjeti, ali i kušati, niz proizvoda koji svojim okusima, mirisima, ali i izgledom, mame brojne Bišćane. Tako je predstavljeno nekoliko vrsta rakija, pitkih voda, sireva, kave i kavovina, meda i proizvoda od meda, likera, ekološkoga brašna, proizvoda od lavande proizvedene u Gackoj, ali i brojnih suvenira koje izraðuju vrijedne ruke žena okupljenih u nekoliko udruga. Pored toga predstavljene su gotovo sve turističke zajednice iz Ličko-senjske županije, Hrvatski centar za autohtone vrste riba i rakova krških voda iz Otočca, Gacka d.o.o. za gospodarenje i zaštitu rijeke Gacke, Nacionalni park Sjeverni Velebit i Park prirode Velebit, nekoliko turističkih agencija te obiteljskih kućanstava.

Privredna komora Unsko-sanskoga kantona organizirala je i svečanu sjednicu s partnerskim komorama iz Hrvatske, na kojoj je obilježena desetogodišnjica suradnje s županijskim komorama u Otočcu, Puli i Zadru. Komore Otočac i Unsko-senskog kantona će sudjelovati u prekograničnoj suradnji i kandidirati zajednički projekt izrade katastra turističkih atrakcija Ličko-senjske i Karlovačke županije te Unsko- sanskoga kantona, a u okviru IPA programa.

Izvor;
www.novilist.hr M.KRANJČEVIĆ

Traži

Švica-Švički slap

  

Hrvatski Radio Otočac

Ako nemate instalirani VLC Player

Skinite ga       >>>     OVDJE

Svratite u "Rotor 2" u Čoviću

Tonković vrilo

Kliknite na sliku! (video)

QR Code Nasa-Lika

Predstavljene tradicijske gastrodelicije - QR Code Friendly

VICEVI

Pita učiteljica malog Pericu:
- Perice, znaš li ti koji je glavni grad Australije?
- Pa učiteljice.... ne znam.
- Obrati pažnju na geografiju Perice!
Pita Perica učiteljicu:
- A znate li vi ko je Jelena?
- Ne znam Perice.
- Obratite pažnju na svog muža!

Idi na vrh