Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

OTOČAC - Na zapadnom ulazu u grad Otočac gradi se velika benzinska postaja riječke tvrtke Adria Oil, a njeno je otvorenje najavljeno već za mjesec rujan. Radi se o važnoj investiciji ne samo za tu tvrtku, nego i za grad Otočac i Ličko-senjsku županiju.Pri realizaciji projekta dobili smo jako veliku podršku i razumijevanje svih lokalnih...

vlasti, što nam je omogućilo da u što kraćem roku realiziramo investiju vrijednu gotovo 15 milijuna kuna, naglasio je vlasnik i direktor Adria Oila Igor Lučić, dok nas je detaljnije o samoj investiciji izvijestio direktor maloprodaje Robert Božić.

– Naša peta po redu benzinska postaja i odmorište znakovita imena »Vrata Like« prvi je naš poslovni objekt u Ličko-senjskoj županiji. Ta županija nam je interesantna, meðu ostalim, i zbog velikog broja naših komintenata koji dolaze s toga područja, kao i zbog toga što se bavimo distribucijom lož ulja i plave nafte koji su na području LSŽ-a traženi derivati, a za koje će se obavljati kućna dostava. Tražeći odgovarajuću lokaciju, odabrali smo teren na prometno najfrekventnijem mjestu gdje se sijeku glavni prometni koridor s mora za Plitvička jezera, odvojak s autoceste A1 za Plitvice preko Otočca i cesta za Sjeverni Velebit, rekao nam je Božić.

Benzinska postaja zauzima 4.800 četvornih metara, a nudit će sve prateće sadržaje temeljene na europskim standardima. To podrazumijeva sve vrste goriva, eurosuper 95 i 98, eurodiesel, diesel, autoplin, lož ulje, plavi diesel, a u pripadajućoj trgovini i ponudu artikala uobičajenih za velike europske pumpe. U sklopu benzinske postaje nalazit će se i kafe bar. Za posao na novoj benzinskoj postaji vladao je golemi interes te je pristiglo čak 300 zamolbi s područja Otočca, a odabrano je 14 zaposlenika, koji će proći tečajeve osposobljavanja na postajama Adria Oila u Rijeci. Benzinska će postaja i café bar svakodnevno raditi od 6 sati do ponoći, a s obzirom na značajan turistički promet u sezoni, vodeći ljudi Adria Oila ozbiljno uzimaju i mogućnost da od travnja do listopada postaja bude otvorena non-stop.

Tvrtka Adria Oil osnovana je prije 6 godina, a njihova prva benzinska postaja otvorena u marini na Malom Lošinju ujedno je i najveća benzinska postaja za plovila na Jadranu. Nakon postaja u Grpcima i Spinčićima, prošle je godine otvorena i postaja u Industrijskoj zoni Kukuljanovo u Bakru. Plan otvaranja novih postaja i stjecanje zavidne reputacije uspješno se zaokružuje i predstojećim otvorenjem odmorišta »Vrata Like« u Otočcu.

Izvor; www.novi.list.hr Manja KOSTELAC GOMERČIĆ

Traži

Švica-Švički slap

  

Hrvatski Radio Otočac

Ako nemate instalirani VLC Player

Skinite ga       >>>     OVDJE

Svratite u "Rotor 2" u Čoviću

Tonković vrilo

Kliknite na sliku! (video)

QR Code Nasa-Lika

Za posao na benzinskoj crpki stiglo 300 molbi - QR Code Friendly

VICEVI

Pita učiteljica malog Pericu:
- Perice, znaš li ti koji je glavni grad Australije?
- Pa učiteljice.... ne znam.
- Obrati pažnju na geografiju Perice!
Pita Perica učiteljicu:
- A znate li vi ko je Jelena?
- Ne znam Perice.
- Obratite pažnju na svog muža!

Idi na vrh