Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

KRIŽPOLJE - Evo nam i ove godine stiže Križeva, koja će započeti sa misnim slavljem 30.Travnja, 2009 sa početkom u 18 sati, a do prije nekoliko godina nije se ni znalo za blagdan Sv. Križa dok nije prije 4 godina došao vlč. Josip Štefančić u Župu Križpolje. Do tada nitko nije organizirao Proslavu Sv. Kriza
„Križevo“ evo ovo nam je treća godina za redom da se organizira proslava i svaki put je sve bolje i bolje...

Pogledajte na
Forumu

Mnogi su lani prevalili kilometre i kilometre kako bi došli i uživo zapjevali uz svoje najdraže pjesme. Sve ostalo nabrajanje bilo bi ponavljanje jer se zaista nema što dodati. Križpolje je ponovno vrvilo ljudima, kao da je to tradicija već desetljećima, organizatori su se potrudili, dali sve od sebe i još jednom ljudima priuštili veselicu u svome kraju.

Kako vrijeme leti vrlo brzo, nismo se ni okrenuli, a već je došlo vrijeme za pripreme oko nove proslave Križeve. Povodom blagdana Sv. Križa organiziran je prigodni program koji je, kao i lani, trajao nekoliko dana.


Nadamo se i ove godine da će nam doći svi Ličani iz svih krajeva Like i da nas bude još više nego lani i da nam veselje bude još veće, kao i naši Ličani iz Dijaspore da nam doðu ako mogu ili da nas slušaju preko prijenosa Radio Banovine .

Povodom blagdana - NAŠAŠĆE SVETOG KRIŽA organizirali smo sljedeći program

 

30.Travnja 2009 - Prvo misno slavlje započet će misom trodnevnicom u 18.00 sati koju će predvoditi vlč. Mladen Matika- župnik iz Vrsara.

01.svibnja 2009 - Misa trodnevnica u 18.00 sati predvodit će je vlč. Silvio Milin - župnik iz Jurjeva.

2. Svibnja 2009 - U Subotu biti će posljednja misa trodnevnica u 17.00 sati predvodit će je don Anðelko Kaćunko koji će nakon mise imati promociju svoje knjige HRVANJE SA SVIJETOM

Nakon svete mise i promocije nastupit će ispred crkve KUD O.Š Luka Perković iz Brinja, organizirana je zabava ispred zgrade skladišta u Križpolju, uz bogatu ponudu hrane i pića, provedite uz ugostiteljsku uslugu restorana RIVA, a u večernjim satima u centru Križpolja pripremili smo Vam zabavni program u kojem će Vas zabavljati:

grupa, "Miljac & Slatki dodir"

te gosti ; Mladen Kvesić, Ivan Zak, Slavko Sigurnjak, Meri Miljkovi, Milijan Knežević i ostali gosti....

Ponovo kao i svi ostale godine mogu pratiti svi Ličani širom svijeta „Krizevu“ jer će bit prijenos uživo Radio Banovine u emisiji „Od naroda za narod“. a ugodnu zabavu

Istog dana 02.Svibnja, 2009 sa početkom u 10.00 sati imat će mo turnir u beli, turnir u nogometu i turnir u gaðanju glinenih golubova.

03.Svibnja, 2009 u 12.00 sati svečana misa koju će predvoditi Uzoriti gospodin Kardinal Vinko Puljić iz Sarajeva, a pjevanje predvodi pjevački zbor iz župe Ogulin .

ŽUPNIK CRKVE "SVETI KRIŽ" Vlč. Josip Štefančić ."

 

Traži

Švica-Švički slap

  

Hrvatski Radio Otočac

Ako nemate instalirani VLC Player

Skinite ga       >>>     OVDJE

Svratite u "Rotor 2" u Čoviću

Tonković vrilo

Kliknite na sliku! (video)

QR Code Nasa-Lika

»Križeva« u Križpolju 2009 - QR Code Friendly

VICEVI

Pita učiteljica malog Pericu:
- Perice, znaš li ti koji je glavni grad Australije?
- Pa učiteljice.... ne znam.
- Obrati pažnju na geografiju Perice!
Pita Perica učiteljicu:
- A znate li vi ko je Jelena?
- Ne znam Perice.
- Obratite pažnju na svog muža!

Idi na vrh