Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

ČOVIĆI – Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac bila je domaćin seminara pod radnim naslovom »EU-programi i potpora poduzetništva – perspektiva i izazovi«. Kako je rečeno u uvodu skupa ovaj je seminar ujedno i dio okvira Prvog europskog tjedna malog i ...

srednjeg poduzetništva (European SME Week) okupio brojne ličke poduzetnike, predstavnike općina i gradova, kao i tim Razvojne agencije Ličko-senjske županije i Karlovačke županije.

Na seminaru je predstavljen projekt Europske poduzetničke mreže Hrvatska (EEN), kojeg provodi Hrvatska gospodarska komora, kao i usluge koje HGK pruža poduzetnicima, vezano uz mogućnosti EU. Polaznici seminara su upoznati s načinom funkcioniranja fondova Europske unije, modelima njihova planiranja te o tome što je od fondova namijenjeno financiranju privatnoga sektora. Detaljnije je predstavljen novi pretpristupni instrument IPA, tj. one njegove komponente koje su namijenjene poslovnome sektoru. Takoðer su predstavljeni Programi Zajednice koji se tiču poduzetništva i u kojima Hrvatska može sudjelovati, a to su Sedmi okvirni program (FP7) i Program za konkurentnost i inovacije (CIP).

Izvor;
www.novilist.hr Marin SMOLČIĆ, Milan KRANJČEVIĆ

 

Traži

Švica-Švički slap

  

Hrvatski Radio Otočac

Ako nemate instalirani VLC Player

Skinite ga       >>>     OVDJE

Svratite u "Rotor 2" u Čoviću

Tonković vrilo

Kliknite na sliku! (video)

QR Code Nasa-Lika

Fondovi potiču ruralni i regionalni razvoj - QR Code Friendly

VICEVI

Pita učiteljica malog Pericu:
- Perice, znaš li ti koji je glavni grad Australije?
- Pa učiteljice.... ne znam.
- Obrati pažnju na geografiju Perice!
Pita Perica učiteljicu:
- A znate li vi ko je Jelena?
- Ne znam Perice.
- Obratite pažnju na svog muža!

Idi na vrh