Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Cilj je pobrinuti se za zvijeri i udomiti ih uz profesionalnu skrb i aktivnu suradnju sa svim srodnim ustanovama na području Republike Hrvatske, kao i afirmativni organizacijski pristup u realizaciji projekata.

 OTOČAC - Na inicijativu predstavnika Hrvatskog centra "Znanje za okoliš" Vladimira Laya, gradonačelnika Marija Barkovića i predstavnika Velebitske udruge "Kuterevo“ Ivana Crnkovića Pavenke te uz dugotrajan rad i održavanje sastanaka, danas je u Otočcu održana osnivačka skupština Utočišta za medvjede i druge velike...

zvijeri "Kuterevo-Otočac“. Ciljevi utočišta u novome ustrojstvenom obliku jesu prvenstveno daljnja briga i udomljavanje medvjeđe siročadi i siročadi drugih velikih zvijeri uz profesionalnu skrb i aktivnu suradnju sa svim srodnim ustanovama na području Republike Hrvatske kao i afirmativni organizacijski pristup u realizaciji projekata kroz djelatnosti utočišta i promoviranje kulturne i prirodne baštine i razvoja turizma. Osnivanjem Utočišta za medvjede i druge velike zvijeri "Kuterevo-Otočac" dosadašnje utočište za mlade medvjede u Kuterevu dobit će novi institucionalni i organizacijski oblik udruge koju čine Grad Otočac, Velebitska udruga "Kuterevo" (VUK) i Hrvatski centar "Znanje za okoliš“ kao njeni osnivači. Za predsjednika vijeća utočišta izabran je gradonačelnik Otočca Mario Barković, koji je kazao da će se stvoriti zajednički projekt povezivanja utočišta s mlinicama na izvoru rijeke Gacke i Centra za potočnu pastrvu, što bi uvelike utjecalo na promidžbu turističko-gospodarskog razvitka Gacke doline.

Izvor; Dražen Prša 

Koliko je sati

Prijava

Slučajna slika

licanka u nosnji.jpg

Posjetite ove stranice

Traži

Švica-Švički slap

  

Hrvatski Radio Otočac

Ako nemate instalirani VLC Player

Skinite ga       >>>     OVDJE

Svratite u "Rotor 2" u Čoviću

Tonković vrilo

Kliknite na sliku! (video)

QR Code Nasa-Lika

Novi dom i profesionalna skrb za medvjede siročiće i druge zvijeri - QR Code Friendly

VICEVI

Perica dolazi iz škole. Vidi mama da mu je kačket prljav i ona ga pita:
- "Perice, šta ti je bilo da kapom."
Odgovori Perica:
- "U školi su mi uzeli kapu i igrali nogometa s njom."
Mama ga upita:
- "A šta si ti radio?"
Odgovori Perica:
- "Zabijo sam gol!"

Idi na vrh