Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Otočka delegacija u Dortmundu

OTOČAC – Jednom od najvećih svjetskih i najvećem europskom sajmu lova i ribolova 'Jagd-Hund', koji se u njemačkom Dortmundu održava od 2. do 7. veljače, ove je godine zemlja partner Hrvatska. Na 358 četvornih metara sajamskog prostora u poznatoj dvorani Westfalenhallen među 680 izlagača iz 33 zemlje predstavljaju se tako ...

i članice Hrvatskog lovačkog saveza, a svoj zaseban štand na 20 'kvadrata' imaju i prezentatori ribolova na rijeci Gacki. Njihovu delegaciju čine otočki gradonačelnik Mario Barković, ravnatelj Hrvatskog centra za autohtone vrste riba i rakova krških voda Denis Lončar, vrsni domaći ribolovac Tomo Ladišić-Belko i djelatnica TZG Otočca Jelena Janjatović. Na svečanom otvorenju sajma potpredsjednik Vlade RH i ministar za regionalni razvoj, šumarstvo i vodno gospodarstvo Božidar Pankretić, između ostalog, podsjetio je na ljepote Gacke i pozvao nazočne da dođu na tu posebnu rijeku.

Nakon ceremonije je obišao izložbeni prostor Gacke gdje mu je gradonačelnik Barković uručio gačansku kapu. Posebna atrakcija sajma je ribič Tomo Ladišić-Belko koji na licu mjesta izrađuje razne umjetne mušice i poklanja ih posjetiteljima, dok su na drugim štandovima isključivo industrijski izrađene muhe.

Kako čujemo, dojmovi posjetitelja su izvanredni, ima tu onih koji već godinama dolaze na Gacku i oduševljeni su ovom prezentacijom, ali ima i onih kojima je Gacka pravo otkriće, primjerice Šveđanima i Norvežanima. Za prezentaciju Gacke pripreme su trajale tri mjeseca, tiskano je 10 tisuća novih promidžbenih materijala i tisuću promotivnih CD-a s dosad neviđenim snimkama ribolova na Gacki nad i pod vodom.

Izvor; www.noviilist.hr M.K.G

Traži

Švica-Švički slap

  

Hrvatski Radio Otočac

Ako nemate instalirani VLC Player

Skinite ga       >>>     OVDJE

Svratite u "Rotor 2" u Čoviću

Tonković vrilo

Kliknite na sliku! (video)

QR Code Nasa-Lika

Otočka delegacija u Dortmundu - QR Code Friendly

VICEVI

Pita učiteljica malog Pericu:
- Perice, znaš li ti koji je glavni grad Australije?
- Pa učiteljice.... ne znam.
- Obrati pažnju na geografiju Perice!
Pita Perica učiteljicu:
- A znate li vi ko je Jelena?
- Ne znam Perice.
- Obratite pažnju na svog muža!

Idi na vrh