Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

 Predstavljamo još jednog finalista koji je svojim djelovanjem usmjeren prema zelenom, a aktivnostima koje su u planu obogatit će se ponuda i povećati prepoznatljivost cijele jedne .. 

Klikni ovdje za glasanje>>>Moj glas za Gacku

danas gospodarski slabo razvijene regije. Grad Otočac prijavio se na natječaj Moja zelena zona s projektom Interpretacijsko-komunikacijski centar kulturno... 

povijesne baštine i biološke raznolikosti Gacke doline, a više o projektu koji ima velike potencijale pročitajte u intervjuu u nastavku.

  • Kako biste u dvije rečenice opisali svoj projekt?

Područje Gacke i grada Otočca  postaje sve privlačnijim turističkim odredištem koje nudi autentičan doživljaj – čistu prirodu, kulturno-povijesnu baštinu te različite turističke  sadržaje – ribolov, lov, biciklizam, šetnje uz rijeku, izletničke i edukativne programe, etno- i gastro-manifestacije te tematske ture. Uređenje Interpretacijsko-komunikacijskog  centra u Sincu ishodišna je točka za spoznaje o Gackoj i iznimno važan dio mozaika naše  turističke  priče.

  • Kako ste došli do poslovne ideje?

Ideja o realizaciji Interpretacijsko-komunikacijskog centra nastala je po uzoru na slične u Italiji i Njemačkoj kako bi se posjetiteljima predstavila regija Gacka s ukupnošću ponude. U razradi projektne ideje sudjelovalo je Ministarstvo regionalnog razvoja i europskih fondova Republike Hrvatske te UNDP koji su financirali izradu Studije predizvodljivosti s analizom troškova i koristi za projekt. Potpora Ministarstva bila je ohrabrenje o prepoznavanju i prihvaćanju zamisli. Projekt je dio Nacionalne strategije razvoja turizma.

  • Po čemu je vaš projekt poseban i originalan?

Osmišljen je kao prvi i drugačiji, ne samo u županiji nego i Hrvatskoj. Uz primjenu suvremenih metoda interpretacije u okviru Centra bit će predstavljena rijeka Gacka kao primarna atrakcija te kulturno-povijesni resursi i biološka raznolikost kao sekundarne atrakcije. Postat će jedinstvenom i prepoznatljivom točkom privlačenja posjetitelja u turističkom smjeru kontinentalne Hrvatske.

  • Što očekujete od sudjelovanja u projektu Moj Zaba Start?

Gacka – u njedrima čuva zeleno modru ljepoticu rijeku... priču o pastrvi, raku, leptiru, cvijetu i pčeli. Nudi utočište medvjedima u Kuterevu, oslanja se na Velebit s pogledom na Senjske uskoke i Nehaj, frankopanski grad Sokolac ili pećinski park Grabovaču te MC N. Tesla u Smiljanu, a u ogrlicu niže i biserje Plitvičkih jezera...

Moj Zaba Start pomaže nam da glas o Gackoj poteče dalje...

Klikni ovdje za svoj glas >>> Moj glas za Gacku

Klikni i Lajkaj

neonwebdesigns.com - Informationen zum Thema neonwebdesigns.

This domain has expired. If you owned this domain, contact your domain registration service provider for further assistance. If you need help identifying your provider, visit https://www.tucowsdomains.com/

Prijava

Slučajna slika

moja kuca.jpg

Traži

Hrvatski Radio Otočac

Ako nemate instalirani VLC Player

Skinite ga       >>>     OVDJE

VICEVI

Pita učiteljica Pericu:Zašto si Perice opet zakasnio u školu? 
Perica:Sanjao sam da sam bio na putu oko svijeta pa sam se kasnije probudio.
Učiteljica:A zašto si ti Ivice zakasnio?
Ivica:Bio sam da sačekam Pericu na aerodromu.

Svratite u "Rotor 2" u Čoviću

Tonković vrilo

Kliknite na sliku! (video)

VRIJEME

 

NO RATIO TORRENT TRACKER

QR Code Nasa-Lika

Moj Zaba Start pomaže da glas o Gackoj poteče dalje... - QR Code Friendly
Idi na vrh

recertification